Візи до В'єтнаму для українців

Віза до В'єтнаму для українців: що потрібно знати
про отримання візового дозвіл і процедуру її надання?

В'єтнамські міста і курорти, такі, як Ханой, Нячанг, Хюе і багато хто інші – справжні «магніти» для туристів, спраглих до нових вражень і незабутніх емоцій. Адже тільки тут екзотичні природні пейзажі і піщані пляжі поєднуються з обладнаними за останнім словом техніки готелями, а історичні та культурні пам'ятки – з насиченим нічним життям. Не дивно, що мандрівників не лякає ні багатогодинний переліт, ні той факт, що громадянам України для відвідування цієї країни потрібна віза до В'єтнаму. Отримати її можна по прильоту у великих міжнародних аеропортах або в консульстві в Києві. Процедура оформлення та вартість, в яку обійдеться візове дозвіл, залежить від типу документа і коридору його дії: воно може видаватися як на одну поїздку, так і, наприклад, на рік.


Якщо Ви перебуваєте не в Ханой, Дананг або Сайгон, то віза до В'єтнаму для українців має бути зроблено завчасно перед поїздкою. Оформити її можна у звичайному порядку або терміново – різниця буде полягати в розмірі консульського збору - але і в тому, і в іншому випадку необхідно буде заздалегідь підготувати необхідні документи.


Що повинно бути в наявності на момент оформлення візи до В'єтнаму?

Коли відповідь на питання, чи потрібно візове дозвіл для перебування а в'єтнамської території, знайде, перед тим, як вирушати в консульство його оформляти, необхідно визначитися з типом потрібного документа. Це може бути одноразова або багаторазова туристична, гостьова або навіть бізнес-віза. Але, в будь-якому випадку, в консульство потрібно буде надати наступні документи:


  • закордонний паспорт, в якому обов'язково повинні бути чисті сторінки;
  • копія внутрішнього паспорта (сторінки з особистими даними і пропискою);
  • повністю заповнена та завірена особистим підписом візова анкета (для кожного учасника поїздки, в т. ч. і на дітей, заповнюється окремий примірник);
  • 1 фотографія 3,5 х 4,5 см;
  • підтвердження броні квитків і готелю або запрошення, якщо Ви летите в гості).

Віза до В'єтнаму в Києві оформляється протягом як мінімум протягом 4-7 робочих днів, тому рекомендуємо почати її оформлення хоча б за два тижні перед поїздкою.


З компанією «Декальон Тур» отримання візи до В'єтнаму
потребує набагато менших зусиль і часу

Віза до В'єтнаму не обов'язково повинна оформлюватись особисто туристом. При нестачі вільного часу або просто небажання брати на себе додаткові клопоти, її оформлення можна довірити співробітникам компанії «Декальон Тур». За помірну ціну ми надамо всебічну і компетентну допомогу в отриманні візового дозволу на будь-який термін!


Віза до В'єтнаму для громадян України.