Візи в Португалію для українців

Віза в Португалію – для українців, які збираються відвідати цю країну, необхідний документ

Для того, щоб отримати абсолютно нові враження від поїздки, зовсім не обов'язково вирушати в екзотичні країни. Не так далеко розташована Європа також має для цього всім необхідним. Відвідайте Лісабон, Сетуба, Евора – і Ви самі зможете переконатися, що там є все для ідеального відпочинку. Однак для того, щоб відкрити для себе ці міста і курорти, громадянам України необхідна віза в Португалію. Отримати її можна в звичайному порядку або в терміновому в консульському відділі цієї країни в Києві. Можна оформити дозвіл на час поїздки, 30,90 днів або навіть на рік – залежно від візової категорії і цілей поїздки.

Після того, як відповідь на питання, чи потрібна віза в Португалію для українців, знайдений, виникає інше, не менш актуальне: як її оформити і в які терміни здійснюється цей процес. Поспішаємо Вас заспокоїти: нічого екстраординарного для оформлення візового документу робити не доведеться – список паперів та вимоги до їх увазі такі ж, як і для отримання дозволу на в'їзд і відвідування у всіх країнах євро союзу.


Що необхідно підготувати заздалегідь для отримання візи в Португалію?

Після того, як намічений маршрут і приблизна дата подорожі визначена, саме час зайнятися підготовкою пакету документації, наявність якого необхідно для видачі транзитної, туристичної або бізнес-візи. Які папери необхідно відправити (або особисто принести) у консульський відділ?


  • Оригінал закордонного паспорта та його ксерокопію першої сторінки (тієї, на якій знаходяться особисті дані).
  • Дві надруковані та заповнені візові анкети з особистим підписом заявника.
  • Три фото 3,5 х 4,5 см.
  • Робота – довідка суворого зразка на фірмовому бланку даного підприємства (обов'язково із зазначенням займаної посади і поточним рівнем заробітної плати за останні 6 місяців).
  • Документи, що підтверджують наявність коштів на поїздку (довідка з банку, виписка з кредитної картки, дорожні чеки та ін.).
  • Оригінал і копію поліса медичного страхування (його сума повинна складати не менше 30-ти тисяч євро).
  • Підтвердження броні готелю і авіаквитків.

Необхідно звернути особливу увагу, що віза в Португалію в Києві оформляється в консульському відділі, т. к. посольства цієї країни на території України немає. Ціна отримання документа буде залежати від візової категорії, коридору дії і ряду інших факторів.


«Декальон Тур» - Ваш союзник у швидкому та безпроблемне отримання візи в Португалію

За сприяння нашої компанії віза в Португалію буде отримана Вами набагато швидше і при мінімальній участі заявника. Вам не доведеться бігати по інстанція і витрачати час на візити в посольство – ми візьмемо на себе вирішення всіх питань оформлення!


Термін розгляду 12 робочих днів.

ДІТИ БУДЬ-ЯКОГО ВІКУ ПОВИННІ БУТИ ПРИСУТНІМИ ПІД ЧАС ПОДАЧІ ДОКУМЕНТІВ.