Візи в Мексику для українців

Віза в Мексику для українців: необхідний пакет документів,
щоб потрапити в «країну ацтеків»

Життєрадісні, просочені палючим сонцем і омивані відразу двома океанами, мексиканські пляжі коштують того. щоб заради них перетерпіти багатогодинний переліт. Однак це – не єдина складність, що підстерігає туристів, охочих потрапити в «країну ацтеків».Громадянам України для цього буде потрібно віза в Мексику: для її оформлення слід відвідати мексиканське посольство у Києві.

В значній порівнянні з оформленням документа, необхідного для в'їзду в країни шенгенської угоди, отримати штамп, що легалізує перебування на мексиканській землі, відносно просто. Однак і в цьому разі туристів можуть чекати численні «підводні камені» і непередбачені складності.

Які документи потрібно зібрати для отримання візи в Мексику?

Вартість консульського внеску і безпосередньо процес отримання документа залежить від того, на який термін Вам потрібна віза в Мексику для українців: на 180 днів, на рік або на інший часовий проміжок. Так, з 2010 року громадяни, які народилися на території української держави (про що свідчить відмітка в закордонному паспорті), можуть оформити електронний дозвіл – воно дійсно для одноразової поїздки.

Для отримання довгострокового туристичного візового документу потрібно звернутися в посольство, маючи при собі наступні папери:

  • закордонний паспорт, дія паспорта обов'язково повинно перевішати 6-ти місячний термін з дня закінчення поїздки;
  • 2 фото 3,5 х 4,5 см (на білому фоні, бажано нещодавно зроблені);
  • роздруковану та повністю заповнену анкету;
  • копія 1-ої сторінки закордонного паспорта;
  • ксерокопія всіх сторінок загальногромадянського паспорта.

Також варто враховувати, що здійснювати оформлення транзитної, бізнес-візи або довготривалого дозволу на в'їзд і проживання варто завчасно. Адже якщо електронна система з якихось причин відмовить або даних виявиться помилка, папери не вийде оформити терміново – віза в Мексику Києві робиться через посольство протягом кількох робочих днів.

«Декальон Тур» - Ваш помічник в отриманні візи в Мексику

Навіть знаючи, як оформити всю необхідну посольством документацію, багато не бажають, щоб спогади про поїздку захмарювалися турботами, з якими нерозривно пов'язана віза в Мексику, і очікуванням своєї черги в посольстві. У цьому випадку можна звернутися в компанію «Декальон Тур» - за розумну і доступну ціну ми виконаємо всі питання щодо організації документів, Ви будете тільки передчувати поїздку в цей «тропічний рай»!


Віза

Електронна віза оформляється лише для громадян України та Росії з місцем народження в Україні, Росії і Туреччини. Громадяни, з місцем народження в інших країнах, оформляють візу самостійно в консульстві Мексики.

Важливо!
  • З 15.02.2013 всі неповнолітні діти (до 18 років), наступні в Мексику без супроводу батьків або у супроводі одного з батьків, або з родичами (але не батьками), або в групі дітей без батьків, повинні, як при в'їзді, так і при виїзді з Мексики, пред'являти оригінал нотаріально завіреного дозволу від батьків з Апостилем + його нотаріально завірений переклад на испанскмй мову.
  • Для неповнолітніх дітей, які мають різні прізвища з батьками, необхідна копія свідоцтва про народження з Апостилем, а також його нотаріально засвідчений переклад на іспанську мову. Не здатність пред'явити зазначені документи буде призводити до відмови у в'їзді або виїзді в/з Мексики!