Візи до Фінляндії для українців

Строки розгляду документів на візу до Фінляндії до 10 робочих днів.

Вартість консульського збору:

  • для дорослих 1914.2 UAH (65 €)
  • для пенсіонерів 883.5 UAH (30 €)
  • для дітей до 18 років 883.5 UAH (30 €)
Організація подання на відкриття віз у Фінляндії

1. Після бронювання туру Вам необхідно написати запит на пошту dekalontour@gmail.com

для запису туристів на подачу в візовий центр Києва, Харкова, Дніпропетровська, Львова, Одеси.

2. Збирати документи по нижче вказаним списком і передаєте в ЦО менеджера Декальон-тур!

3. Всі заявники на візу (крім дітей до 12 років) особисто здають біометричні дані і документи в супроводі нашого представника в заброньовану дату на подачу. Інфо лист буде відправлений Вам на пошту.

Список документів на візу до Фінляндії

1. Анкета Туриста (запроситьу менеджера Декальон-тур)

2. Анкета для підпису (запроситьу менеджера Декальон-тур)

3. Згода на обробку персональних даних (запроситьу менеджера Декальон-тур)

4. Закордонний паспорт

  • термін дії – 4 міс
  • наявність 2 сторінок з відмітками візи
  • продовжені паспорти не приймаються
  • надається оригінал 2-го діючого закордонного паспорта
  • діти можуть бути вписаним в паспорт батьків до 16 років, з 5 років для дітей обов'язково має вклеюватися фото

5. Копії всіх сторінок національного паспорта громадянина України (з собою на подачу мати оригінал паспорта)

6. 2 фото 3.5*4.5, 80% обличчя, білий фон (фото не більше 2 тижнів)

7. Довідка з роботи (запроситьу менеджера Декальон-тур)

8. Копія свідоцтва про реєстрацію підприємства (обов'язково), крім державних підприємств)

9. Бажано надавати довідку з банку (60 євро на добу на 1 заявника) та копії документів на майно.

Для пенсіонерів
  • копія пенсійного посвідчення (при собі на подання заявник повинен мати оригінал)
  • виписка з Пенсійного фонду
  • довідка з банку
Для приватних підприємців
  • копія свідоцтва про реєстрацію
  • копія свідоцтва платника податків
  • копія декларації за останній звітний період
  • довідка з банку
Для студентів
  • довідка з навчального закладу, копія студентського квитка
  • довідка з роботи одного з батьків+ свідоцтво про реєстрацію підприємства + нотаріально оформлене спонсорство(якщо їдуть без батьків)
  • свідоцтво про народження
Для дітей
  • свідоцтво про народження (при собі на подачу потрібно мати оригінал)
  • довідка зі школи
  • оригінал і копія дозволу на виїзд, копія паспорта від батька, який не їде в поїздку
Для безробітних
  • нотаріальне спонсорство від найближчих родичів
  • документ, що підтверджує родинні зв'язки
  • фінансові документи спонсора