Візи в Єгипет для українців

Отримання візи в Єгипет для українців:
все про тонкощі і нюанси цього процесу

Незважаючи на популярність цього туристичного напрямку, багато хто навіть не знаю, чи взагалі потрібна віза в Єгипет, а якщо все ж вона потрібна, то як і де її оформляти. Відразу скажемо: громадянам України дозвільний документ на перебування в країні необхідний, причому для його оформлення іноді навіть не обов'язково звертатися в посольство цієї країни в Києві. Саме подібна простота отримання необхідної дозвільної документації, а також сприятливий клімат і велика кількість визначних пам'яток арабської республіки, щорічно приваблюють сюди десятки тисяч українських туристів. Отже, давайте розберемося, що ж необхідно мати при собі і які «підводні камені» може мати цей, на перший погляд, абсолютно не обтяжливий процес.


Як здійснюється процес оформлення
одноразової туристичної візи в Єгипет в аеропорту?

Коли Ви плануєте ніжитися під гарячим єгипетським сонечком не більше тридцяти днів, візове дозвіл країни можливо оформити по прильоту в аеропорту Шарм-Ель-Шейха, а також Хургада . Віза в Єгипет для українців купується в аеропорту, а саме вклеюється візова марка офіцером при проходженні паспортного контролю. Вартість становить близько $25. Дозвільна мітка вклеюється в паспорт дорослих пасажирів, так і дітей віком від 0 до 14 років, які подорожують зі своїм проїзним документом. У тому випадку, якщо вони вписані в паспорт одного з батьків, візове дозволом їм не потрібно. В аеропорту необхідно надати:


  • закордонний паспорт, термін дії якого не повинен закінчуватися півроку з дня закінчення поїздки:
  • імміграційна картка (видається по прильоту приймаючою стороною і заповнюється англійською мовою);
  • туристичний ваучер.

При наявності таких документів, можна без жодних проблем отримати туристичну або бізнес-візи під час проходження митного контролю. У разі, якщо терміново потрібен дозвіл на в'їзд на термін більше 30 календарних днів – наприклад, на один рік - необхідно звернутися з вищеназваним пакетом документів і 1 фотографією в посольство. Оформлення займає до 5 робочих днів, саме в такий строк відкривається віза в Єгипет в Києві. Звертаємо Вашу увагу, що по прильоту в Каїр візове дозвіл оформити не можна, тому його краще отримати завчасно.


Надайте оформлення візи в Єгипет «Декальон Тур»
- і ми зробимо все за Вас!

Щоб поїздка не зірвалася в останній момент з-за прикрою неточності в документах, довірте оформлення дозвільної документації компанії «Декальон Тур». Ми докладно розповімо Вам про всі нюанси, якими відрізняється віза в Єгипет. а також допоможемо з підготовкою необхідних документів!


Звертаємо Вашу увагу на те, що в'їзд в Єгипет для громадян України і Росії є візовим.

По прильоту на Синайський півострів туристи можу не ставити візу і відповідно не платити 25 $.

На імміграційній картці туристи повинні написати: SINAI ONLY. У паспорт буде поставлений штамп з таким же текстом: SINAI ONLY. Даний штамп дає право перебування тільки на території Синайського півострова до 15 днів.