Візи до Андорри для українців

Віза до Андорри для українців: як отримати доступ у світ кращих гірськолижних курортів та безмитної торгівлі?

Недарма це невелика європейська держава називають «маленькою Іспанією з гірськолижним ухилом». За рівнем сервісу і інфраструктури країна нічим не поступається сусіднім Іспанії та Франції, а ціни тут значно нижче. Віза в Андорру як така не потрібна – із сусідніми європейськими державами встановлено безвізовий режим, тому громадянам України буде досить оформлення Шенгену або французької або іспанської візового дозволу. Відповідно, вартість консульського внеску буде залежати від того, в яку країну оформляється дозвільний документ і наскільки терміново його необхідно зробити.

Пакет документів для отримання візового дозволу слід завчасно підготувати і подати в консульство не пізніше 10-ти днів до запланованого вильоту. Зверніть увагу, що віза до Андорри для українців оформляється в Києві, тому туристам з інших регіонів країни, щоб отримати її, доведеться пересилати документи кур'єрською службою, що може зайняти до декількох днів.


Пакет документації, необхідної для отримання візи в Андорру

Перелік потрібного пакету, які потрібні для оформлення туристичної або бізнес-візи для в'їзду і перебування на території андорского держави, нічим не відрізняється від переліку, необхідних візових документів для отримання дозволу для в'їзду на територію Іспанської країни . Що саме потрібно?


  • закордонний паспорт оригінал, а також копія всіх сторінок;
  • паспорт громадянина України, копія всіх заповнених сторінок;
  • фото (2 шт) розміром 35 мм і 45 мм (фото не повинно бути використано в попередніх візах);
  • довідка з місця роботи з розбивкою за останні пів року, тільки на фірмовому бланку (реквізити підприємства, номер та дата видачі довідки, підпис директора), для непрацюючих – нотаріально завірене спонсорство;
  • виписка з банку про наявність рахунку, а також про достатній кількості коштів з розрахунку 50-70евро на один день проживання;
  • візова анкета з підписом заявника (анкета оформляється тільки на англ.);
  • медична страховка на весь період поїздки.

Крім цього, посольство Іспанії і Франції залишають за собою право вимагати додаткові документи або запросити на співбесіду. Але, в цілому, віза в Андорру в Києві оформляється протягом декількох днів і найчастіше без труднощів.


«Декальон Тур» - Ваш вірний союзник у отриманні візи в Андорру

Після того, як Ви твердо вирішили, потрібна Вам віза в Андорру, і склали загальне уявлення про те, як саме її оформляти, залишається вирішити, хто буде це робити. Можна самостійно зайнятися вирішенням усіх «паперових» питань, але набагато доцільніше довірити цю задачу компанії «Декальон Тур». Швидко та за помірну ціну ми допоможемо Вам отримати бажане візове дозвіл!


Андорра не має в своєму розпорядженні власним аеропортом і має відкриті кордони з Іспанією і Францією, через які і здійснюється в'їзд на територію держави.

Термін оформлення візи-5 робочих днів. Термінова віза – 3 робочих дні.